/* * Template Name: Reviews * Template Post Type: post, page, product */ Відгуки - Next Level

Відгуки

Відгуки

Про нас говорять!

Відгуки, побажання, думки і зворотний зв’язок від студентів, колишніх і нинішніх

guest
37 Відгук
Inline Feedbacks
View all comments
Людмила
Людмила
1 year ago

Відвідую школу Next level близько року. Від
навчання лише позитивні враження. Хочу подякувати Дар’ї Мірошник за всі організаційні моменти! Тут вам завжди підуть назустріч і постараються врахувати всі побажання під час підбору групи, графіка, у разі пропуску занять тощо. І звичайно ж хочу висловити величезну подяку нашій улюбленій вчительці Дар’ї Сидоренко! Дуже позитивна людина, досвідчена, креативна, весела та добра. Уроки проходять цікаво, часто проводяться ігри, завжди йде назустріч, якщо попросити розібрати якусь тему чи питання (навіть якщо їх немає в підручнику) або закріпити матеріал. Групи невеликі по 3-4 особи, у нас дуже хороша група підібралася, я йду на уроки завжди із задоволенням. Замінювала Дар’ю Валерія Бондар, теж дуже сподобалася, професійно дає матеріал та веде уроки. До карантину майже щосуботи були Speaking clubs з носієм мови, теж дуже цікаві та допомагали потроху долати розмовний бар’єр. Однозначно рекомендую і дякую вам за чудову роботу!

Kateryna Khomenko
Kateryna Khomenko
1 year ago

Відвідувала групові курси 1,5 року. Підвищила свій рівень від B1 до C1 завдяки викладачу Валерії, всі заняття структуровані, цікаві, наповнені інформацією. Завдання та вправи ніколи не були однотипними, все навчання проходить у легкій формі комунікації, але зі значним нахилом на розвиток навичок, вивчення граматики та лексики. Атмосфера на уроках неймовірно приємна та спокійна, завжди займалась із задоволенням. Завдяки навчанню поборола мовний бар‘єр та вже вільно розмовляю англійською 🙂 Рекомендую саме цю мовну школу через професійних викладачів та ефективний підхід!

Anna Paliutina
Anna Paliutina
1 year ago

Проходила мовний курс англійської мови у групі (зазвичай 3-4 особи) у школі іноземних мов «Next level».
Хочу відзначити якісний підхід та викладання кожного вчителя.
Шалено задоволена школою!

Станіслав
Станіслав
1 year ago

Займаюсь в даній школі з серпня 2022 р., мені подобається підхід до навчання учнів, граматика грамотно поєднана з вивченням слів і на уроці не нудно). Дарʼя (керівник) завжди йде на зустріч у разі зміни моїх особистих планів, заняття переноситься на зручний для мене час без проблем. Дякую викладачу Тетяні за те що підвищує мій рівень англійської) Школу 100% рекомендую і сам продовжую навчання тут!

Ірина
Ірина
1 year ago

Займаюсь у школі з січня 2022 року. Навіть у найскладніші часи школа знайшла можливість продовжувати якісно надавати послуги. Тобто, школа  орієнтована на учня. Викладач Дарья  Мірошник – кваліфікований, професійний та відповідальний учитель. Виклад матеріалу – простий та зрозумінилий. Застосовуються різноманітні техніки, вправи як для розмовної англійської, так і для письма.Звертає увагу на кожного з учнів, враховуючи їх потреби, особливості та порогалини. Рекомендую як школу, так і прекрасного викладача!

Надія
Надія
1 year ago

Ходжу школу Next level більше року, все все дуже подобається. Атмосфера дружня і позитивна. Даша Мірошник викладач, який професійно підходить до навчання. На уроках завжди весело та цікаво – це допомагає вивчати мову легко та з задоволенням.

Карина Власова
Карина Власова
1 year ago

Навчаюсь в школі Next Level вже більше року.Дуже вдячна викладачу за знання які я отримую.Дар‘я навчає дуже зрозуміло, знаходить підхід до кожного учня, та проводить буде цікаві уроки.За цей час бачу гарний результат, та хочеться продовжувати вивчати англійську мову. Уроки проходять легко та на позитиві, завжди цікаво слухати викладача.Для тих хто хоче вивчати англійську дуже рекомендую цю школу.Вивчити можливо з нуля.

Last edited 1 year ago by Карина Власова
Наталья Козлова
Наталья Козлова
9 months ago

Якщо Ви вирішили покращити свої знання або почати вивчення іноземної мови, то Вам саме в школу англійської мови Next Level. Молодий, кваліфікаційний викладацький склад. Професійно, якісно та доступно доносять матеріали до своїх учнів. Індивідуальний підхід до кожного студента. Окрема подяка моїй викладачці Мирошник Дарії Олександрівні за те, що вірить у мене навіть тоді, коли я вже втрачаю цю віру в себе😊. А якщо серйозно, то я закінчила школу більше 30 років тому і розумова гнучкість відрізняється від молодшого покоління, але професійний підхід Дарії у подачі матеріалу, побудова уроків дозволяє мені відчувати себе кращою ученицею👱‍♀️. Ще хочу зазначити, що малочисельні групи (5-6 осіб) не дають можливості тихенько відсидіти на останній парті. РЕКОМЕНДУЮ❤

Nadia Shevchenko
Nadia Shevchenko
9 months ago

Я прийшла до школи трохи більше року тому і вона стала моїм другим будинком, куди хочеться приходити частіше. Прекрасні викладачі, які знаходять підхід до кожного учня. На уроках багато розмовної та письмової практики. Групи не більші, що ідеально для навчання. Заняття проходять цікаво, весело та різноманітно. Навчаючись у школі, я стала більше розуміти на слух, підтягнула граматику, багато чого стало на свої місця з того, що раніше було не зрозуміло.Зник розмовний бар’єр. Але ще є чому вчитися і чого прагнути! Є можливість відвідувати Speaking club з дуже цікавим співрозмовником. Ще я знайшла тут нових друзів і тому навчання стало ще цікавішим, оскільки збільшилося коло інтересів і тим, які ми можемо обговорити англійською мовою 🙂

Anna Paliutina
Anna Paliutina
9 months ago

Займалася курсами англійської “Next level” протягом 5-6 років, готувалася тут до ЗНО і також відвідувала “Speaking club”. Заняття проходили дуже пізнавально та цікаво. Чудовий особистісний підхід до кожного учня, який приносить як і гарний результат, так і бажання вчитися!!)

Yacxen
Yacxen
9 months ago

Займаємось з Інною Карпенком. Поки що не дуже довго, але процес йде жваво та ненудно. А головне – видно прогрес у навчанні. Можу рекомендувати як талановитого викладача з адекватним зворотним зв’язком.

Елена Витальевна
Елена Витальевна
9 months ago

Дар’я Мірошник, дякую Вам величезне за таку чудову школу! Дякуємо Вам за відмінний підбір професіоналів, які знають і люблять свою справу, за те, що це не просто рядові викладачі (відстрілялися і до побачення), а дійсно цікаві люди, які ХОЧУТЬ навчити і це чудово РОБИТЬ. Дякуємо за Ваш професіоналізм як у проведенні уроку, так і в організаційних моментах, за те, що слухаєте і, головне, чуєте учня, десь допомагаєте-направляєте, десь йдете назустріч;-)Окреме спасибі викладачам Анастасії Бойко та Дарії Сидоренко за професіоналізм, підхід, настрій, ставлення, енергетику, мотивацію!!! Ви дуже хороші люди, чудові та цікаві співрозмовники! Основний метод навчання школи – інтерактивний, тому практики на кожному уроці неймовірно багато!Школа допомогла мені не тільки підвищити рівень англійської, але, певною мірою, була мотиватором і допомогла визначитися і в інших моїх життєвих аспектах, і на багато що зважитися)) ВЕЛИЧЕЗНЕ ВАМ ДЯКУЮ!!!! Бажаю вам розвитку і багато-багато хороших учнів! =)

Краснова Елена
Краснова Елена
8 months ago

Мені подобаються теми, які ми вивчаємо. Вони сучасні та цікаві.

Кийков Олександр
Кийков Олександр
8 months ago

Школа спокійна, затишна. Викладачі привітні та чуйні. Я вважаю, що я так поповнив словниковий запас.

Мазний Глеб
Мазний Глеб
8 months ago

Все добре, все влаштовує. Дізнався, незважаючи на такий короткий термін, багато нового.

Щербак Артем
Щербак Артем
8 months ago

Тут добрі вчителі та обстановка хороша. Я знаю багато слів, знаю, що таке can, have та як їх використовувати у розмові.

Сергеева Татьяна
Сергеева Татьяна
8 months ago

Мені подобається індивідуальний підхід вчителя на занятті, навчання стає ефективним лише тоді, коли я отримую матеріал у найбільш зручній для мене формі. Я намагаюся говорити англійською мовою грамотно, використовуючи нові слова та висловлювання, що робить мою мову багатою.

Чабан Анна
Чабан Анна
7 months ago

Вивчила нові слова, розвиваю вміння розуміти на слух та швидко відповідати англійською.

Грам Викторiя
Грам Викторiя
7 months ago

Помітно покращила свої знання, багато Speaking практики.

Нестеренко Олександр
Нестеренко Олександр
7 months ago

Навчаю англійську в інтенсивній формі. Займаюся місяць і вже знаю багато нового, можу спілкуватися та розуміти іноземців.

Сергеев Iгорь
Сергеев Iгорь
7 months ago

Це перші мовні курси, де мені цікаво.

Филипенко Олег
Филипенко Олег
7 months ago

Мені подобається, поки навчився азам, але сподіваюся вивчити більше.

Ісаєв Ілля
Ісаєв Ілля
6 months ago

Нещодавно займаюся, але все подобається.

Мага Валерій та Аліна
Мага Валерій та Аліна
6 months ago

Нам подобається методика та доступність викладання, активність викладача та веселе проведення уроку. Недолік – далеке місце знаходження від місця проживання.

Вигулярний Володимир
Вигулярний Володимир
6 months ago

Дуже добрі викладачі.

Вихор Арсен
Вихор Арсен
6 months ago

Навчання Very nice! На вищому рівні!

Kon’kova Katya (10 years)
Kon’kova Katya (10 years)
6 months ago

I like this school because I learn many new things here. And the atmosphere is very pleasant.

Стрілюк Олександра (10 років)
Стрілюк Олександра (10 років)
5 months ago

Це непогана школа. Тут дуже добрі вчителі. Усі дуже зрозуміло. Мені подобається тут навчатися.

Настя (14 років)
Настя (14 років)
5 months ago

Ця школа англійської мови сподобалася ставленням до учнів, місцезнаходженням та взагалі всім: добрий викладач, зрозуміло пояснюють.

Соляник Наталія
Соляник Наталія
5 months ago

Мені подобається, як підібраний матеріал, цікаві та необхідні теми для спілкування. Після занять почуваюся набагато впевненішим у використанні мови, і легше сприймаю іноземців.

Славінська Наталія
Славінська Наталія
5 months ago

Для мене ВСІ склалося на цих курсах — система навчання, викладачі, я почала нарешті говорити, я розумію і найголовніше мене теж розуміють))

Хороших Сергій
Хороших Сергій
5 months ago

Хороша добірка матеріалу. Після занять почав почуватися впевненіше під час спілкування з іноземцями. Ефективна методика. Тепла атмосфера.

Ткаченко Олена
Ткаченко Олена
4 months ago

Це перша школа, в якій я по-справжньому заговорила. Дуже подобається опрацювання слів на уроках, після чого вони запам’ятовуються миттєво, а також легке та цікаве подання граматичного матеріалу.

Бондар Олена
Бондар Олена
4 months ago

Чудові вчителі, індивідуальний підхід до кожного та захоплюючі уроки!

Романенко Христина
Романенко Христина
4 months ago

У Next Level цікаво займатися, оскільки молоді досвідчені викладачі навчають за сучасною програмою. Дуже подобається, що без напруги, мало домашнього завдання, а на заняттях відпрацьовуються і слова, і граматика.

Сторожук Людмила
Сторожук Людмила
4 months ago

Мені подобається, що в групах мало людей і всі беруть участь у роботі. Всім приділяють увагу. Сподобалася комп’ютерна програма для повторення матеріалу.

Гончар Світлана
Гончар Світлана
4 months ago

Вперше вивчаю англійську мову. Навчаюся два місяці, поки все встигаю і розумію. Викладачі розповідають усе доступно та зрозуміло. Дуже рада, що вирішила піти вивчати англійську саме в школу Next Level.

Запишіться прямо зараз!
Запишіться на безкоштовне тестування або перший урок просто зараз! Ми передзвонимо Вам і призначимо зустріч, щойно Ваша заявка буде опрацьована.